Rólam

 Pár szóban magamról….

Kőszegi Ildikó (Krildy) vagyok,  több évig  az AEGON Magyarország  online marketing szakértőjeként dolgoztam, jelenleg egy magyar kozmetikai cégnél töltöm be ugyanezt a pozícíót. Mellékállásban weblapok készítésével, online marketing tanácsadással és keresőoptimalizálással is foglalkozom. Első diplomámat a Szent István Egyetemen szereztem gazdasági mérnöki szakon, kereskedelmi szakirányon.

Webszerkesztő, majd a programozó (php, MySql) képzések elvégzése után kezdtem el komolyabban honlapkészítéssel foglalkozni, majd másoddiplomás online marketing szakirányú diplomát is szereztem. Igyekszem minden megszerzett tudásomat és szakmai tapasztalatomat  felhasználni honlapjaim elkészítésénél.

Amennyiben céges weboldalra lenne szüksége, forduljon hozzám bizalommal!

 

Céginformáció:

Fittmobil Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.
Telephely: 2310 Szigetszentmiklós, Csepeli út. 4.
Cégjegyzékszám: Cg.13-06-032861

 

Referenciák:

 

Ügyfeleim ajánlásai:

 

“Volt egy flash alapú weblapom, aminek már egy kicsit elavult volt a kinézete is, és nem is tudtam saját magam fejleszteni. Egy barátom ajánlotta Ildit, aki egy számomra optimális, modern, könnyen használható és kezelhető, profi honlapot készített, amire most már méltán lehetek büszke.  KÖSZÖNÖM!!!!”

(Somogyi Emese – szobrászművész)
http://www.somogyiemese.hu/

 

“Ékszertervezőként, két flash alapú weblapon túl, azt gondoltam, hogy csak megalkuvásokkal lehet létrehozni egy kereső- és felhasználóbarát oldalt. Ildi bebizonyította nekem, hogy ez korántsem így van, segítségével megvalósult egy olyan lap, aminek használata mindenki számára örömet okoz, jól optimalizált, méltó a tárgyaimhoz.”

(Fördős Bence – ékszertervező)
www.design-jegygyuru.hu

 

“Szeretnénk megköszönni, hogy megalkottad a miklosplaza.hu honlapot. Minden elképzelésünket teljes mértékben megvalósítottál, úgy ahogy mi elképzeltük.
A weblap látványos, stílusos, áttekinthető, minden információt tartalmaz, és könnyen kezelhető. Köszönjük pontos, határidőre elkészült mukádat, és másoknak is szívesen fogunk ajánlani.”

(Lévai Erika- tulajdonos)
www.miklosplaza.hu

“Köszönjük a gyors és hozzáértő precíz munkáját! A weboldalunk olyan lett,  amilyet megbeszéltünk és elképzeltünk. Mindenkinek ajánlani tudom, akinek honlapra van szüksége.”

(Klajkó János -Qualitet Haus Kft.)
www.qualitethaus.com

“Mindenkinek csak ajánlani tudom, megbízható, lelkes és segítőkész. Az elkészült honlap, pedig magáért beszél!”

(Sipos Tibor – Golfgarázs)
www.golfgarazs.hu

“Maximálisan  elégedett vagyok az elkészült honlappal. Gyors, megbízható és pontos munka, továbbá olyan egyedi ötleteket  kaptam, amiket az üzleti élet más területén is tudok használni. Szívesen ajánlom bárkinek. Köszönöm a korrekt együttműködést!”

(Kőberling Viktória – K és K Tanácsadó)
www. kesktanacsado.hu

“A honlapom olyan lett, amilyet megálmodtam. Maximálisan elégedett vagyok a munkájával!
Nagyon köszönöm.”
(Kovácsné Szeghalmi Ági )
www.egeszsegesforma.hu

 

“Köszönöm, hogy elkészítetted azt a weblapot amit megálmodtam, nagyon jó volt veled dolgozni, bátran ajánlak másoknak is.”

Várady Bea,vezető óvónő)
www.mesehazovi.hu

Köszönjük szépen a munkád, a türelmed, a segítséged a honlapjaink elkészítésében! Az SLH honlapja már a 4. amit csináltál nekünk és továbbra is maximálisan meg vagyunk elégedve az eredménnyel. A szakértelmed,  az ötleteid sokat segítettek, hogy az oldalunk minden igényt kielégítsen,  jól és könnyen használható legyen.  Csak ajánlani tudunk – és ajánlunk is! – mindenkinek.

(Gáspár Zoltán – Special Lighting Hungary Kft.)
www.purgator.hu

 

Forduljon hozzám bizalommal, hogy Önnek is esztétikus és versenyképes honlapja legyen!

 

Kérjen Egyedi árajánlatot honlapjának elkészítéséhez!